Bell & Lunch Schedule for School Year 2021-22

Purple Days: Periods 1, 2, 4, 6 (Day 1 is purple)
Black Days: Periods 1, 3, 5, 7

Start Time
End Time
Period
7:20 am
-
Warning Bell
7:25 am
8:17 am
First Period
8:23 am
10:03 am
Second Period / Third Period
10:09 am
12:19 am
Fourth Period / Fifth Period
12:25 am
2:05 pm
Sixth Period / Seventh Period

Lunch Time Groups Class
A Lunch 10:09 (Bell) - 10:35 Science, World Languages 10:35 - 12:19
B Lunch 10:35 (Bell) - 11:01 Social Studies, EL, Special Ed., Literacy, AFJROTC 10:09 - 10:35
11:01 - 12:19
C Lunch 11:01 (Bell) - 11:27 Language Arts, Gifted 10:09 - 11:01
11:27 - 12:19
D Lunch 11:27 (Bell) - 11:53 Math, CASIIT, SALC 10:09 - 11:27
11:53 - 12:19
E Lunch 11:53 (Bell) - 12:19 Fine and Performing Arts, HPE, CTE 10:09 - 11:53

Each lunch bell marks the beginning of the next lunch shift and serves as the tardy bell for students returning to class from the prior lunch shift.


Two Hour Delay Schedule

Start Time
End Time
Period
Duration
9:20 am
-
Warning Bell
-
9:25 am
9:57 am
First Period
32 minutes
10:03 am
10:53 am
Second Period / Third Period
50 minutes
10:59 am
1:09 pm
Fourth Period / Fifth Period
Full lunch block
1:15 pm
2:05 pm
Sixth Period / Seventh Period
50 minutes

Two Hour Early Release Schedule (when we know in advance)

Start Time
End Time
Period
Duration
7:20 am
-
Warning Bell
-
7:25 am
7:57 am
First Period
32 minutes
8:03 am
8:53 am
Second Period / Third Period
50 minutes
8:59 am
11:09 am
Fourth Period / Fifth Period
Full lunch block
11:15 am
12:05 pm
Sixth Period / Seventh Period
50 minutes

Fall and Spring Touch-Base, 3-hr School Delay Schedule

Start Time
End Time
Period
Duration
7:20 am
-
Warning Bell
-
7:25 am
9:57 am
Touch-Base
3 hours
10:03 am
10:53 am
First Period
36 minutes
10:59 am
1:09 pm
Sixth Period / Seventh Period
Full Lunch Block
1:15 pm
2:05 pm
Fourth Period / Fifth Period
36 minutes

Pep Rally Schedule (courses in the blocks may fluctuate)

Start Time
End Time
Period
Duration
7:20 am
-
Warning Bell
-
7:25 am
8:13 am
First Period
48 minutes
8:19 am
9:53 am
Second Period / Third Period
94 minutes
9:59 am
12:09 pm
Fourth Period / Fifth Period
Full lunch block
12:15 pm
2:05 pm
Sixth Period / Seventh Period
(12:21 - 1:06 || 1:16 - 2:05)
110 minutes

PSAT Day Schedule (October 13)

Start Time
End Time
Period
Duration
7:20 am
-
Warning Bell
-
7:25 am
10:55 am
PSAT Testing Location
3.5 hours
-
-
Second Period
No Meeting
10:59 am
1:17 pm
Fourth Period
Full lunch block
1:23 pm
2:05 pm
Sixth Period
42 minutes